– Ruben Hetlevik ble avgjørende

IMG_2832

Dino Omerovic, som har gått gradene gjennom Florø, helt opp til A-laget, der han fikk 27 kamper, 12 av de i OBOS. Nå har han valgt å fortsette karrieren i Lysekloster. Etter to prøvespillskamper mot Vidar og Brann 2, fikk han et tilbud om å bli med i 2019, noe han har takket ja til.

Den tidligere Florø-spilleren har fått et godt inntrykk av spillergruppen og mener framtiden ser lys ut på Lysekloster.

– Grunnen at jeg signerer for Lysekloster er fordi jeg har tro at dette er riktig klubb for min utvikling. Samtidig vil jeg bidra for å få klubben høyere opp, der jeg skal blø for drakten og jobbe knallhardt for at vi skal lykkes.

– Ruben ble viktig

Videre forteller 22-åringen at Ruben ble en viktig faktor for at han signerte.

– Jeg har fått et kjempegodt inntrykk av spillergruppen og trenerteamet. Spesielt Ruben ble en viktig faktor for at jeg signerte. Vi har hatt flere gode samtaler og jeg syntes han er en dyktig trener som skjønner hvordan du har det som fotballspiller siden han har vært det selv på høyere nivå. Så han ble avgjørende for min del.

Midtbanespilleren har 27 kamper for A-laget til Florø der 12 av de er i OBOS. Vi gleder oss å se kvalitetene hans utover sesongen. Velkommen til Lysekloster Dino.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter