Viktig informasjon fra idrettslaget vedrørende trening og aktivitet

korona

Lysekloster Idrettslag følger rådene fra Folkehelseinstituttet og Bjørnafjorden kommune, samt retningslinjene fra forbundene i forbindelse med Koronaviruset.

Som følge av dette avlyser vi all aktivitet i regi av idrettslaget foreløpig ut april. Dette gjelder treninger for både fotball, håndball og friidrett, kamper, stevner, fotballakademi og sosiale arrangementer både inne og ute.

Angående A-laget går dette under toppfotballen. Der blir alle treningskamper og obligatoriske kamper stoppet fram til 15. april. Trening for A-laget i perioden fram til 15. april vil fotballforbundet komme tilbake på.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon når det er aktuelt.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter