Maria

30. juni 2020

Endrer navn til Lysekloster Family Arena

Vi endrer nå navnet på hjemmearenaen vår fra Lysekloster Framo Idrettspark til Lysekloster Family Arena etter vår hovedsponsor Family Sports Club.

Endringen trer i kraft fra og med i morgen 1. juli. Det nye navnet er også et bilde på det gode samarbeidet klubben har med Trond Mohn. Mohn er en av de to største eierne i Family Sports Club, gjennom selskapet Norsk Treningshelse. Arne Instebø er den andre store eieren i Family Sports Club som er Norges nest største treningssenterkjede og en sted hvor folkehelseperspektivet står sterkt.

- Trening og helse er i min og Trond Mohn sin interesse. Det er en gang slik at idrett er kjernen av folkehelsen. Vi er engasjerte landet rundt i topp- og breddeidrett. Det finnes ingen topp- uten breddeidrett, og uten toppidretten mister barn og unge forbildene sine. De å se opp til. Det er viktig for oss å være på begge disse arenaene. Lysekloster er en fin representant for sjiktet der utøveren kan ta spranget videre, sier Instebø til Os og Fusa Posten i forbindelse med navnebyttet.

Foto: Faksimile Os & Fusa Posten 30. juni 2020

'

Du kan lese mer om Family Sports Club ved å trykke på logoen under