top of page
  • Maria

Banen åpen alle dager fra 14.00-18.00

Oppdatert: 25. apr. 2020

I dag, mandag 6. april, åpner banen igjen for bruk. I starten åpner vi banen for frivillig aktivitet hver dag fra 14-18 i løpet av påsken. Etter gjennomgang med klubbens medisinske apparat så er vi blitt enig om at nedre aldersgrense skal være 12 år.


For at vi kan holde åpent er det viktig at vi følger retningslinjene fra Bjørnafjorden kommune og Norges Fotballforbund.


Følgene må følges:

  1. Det skal være satt opp vakt for all aktivitet, de som ønsker å melde seg som vakt, kan gjøre det via linken under. Banen blir delt inn i fire deler.

  2. Det må alltid være minst to meter avstand mellom spillerne.

  3. Det er maks lov med 12 personer på banen om gangen, og maks tre personer per fjerdedel. Det betyr at det kan være maks 10 spillere og minst 2 vakter på banen om gangen. Det må være vakter til stede for å kunne være aktivitet på banen.

  4. Ta med eget utstyr. Utstyrsrommet åpnes ikke for egentrening. Heller ikke toaletter, garderober eller materialrom åpnes.

Hvis vi følger retningslinjene satt av Helsedirektoratet for smittevern, så fortsetter vi å jevne kurven samtidig som vi holder oss fotballaktive.


Vi gleder oss til å se aktivitet på banen igjen.


Link til påmelding av vakt: https://doodle.com/poll/c9uye8t6b4bhdkdm

Comments


bottom of page