top of page
  • Maria

Første friidrettsstevne for sesongen

Fredag hadde Lysekloster hele 13 deltagere med på Gneist Ungdomsleker på Fana Stadion. I flott vårsol ble det mange gode prestasjoner og gode resultater

Vi hadde både med debutanter og erfarne utøvere på dette stevnet. På programmet stod både 60 meter, lengde og liten ball/kulestøt. Våre yngste utøvere (6-9 år) leverte strålende innsats og viste at de fikk til det vi har trent på.


Guttene i 10 års-klassen hevdet seg veldig godt i en klasse som har god deltagelse fra flere klubber. Både Oscar Djupvik Søreide og Lars Magnus Lyngsgård-Monsen (bildet øverst) klemte til med 3 personlige rekorder, mens Ludvik Våge Fosså var like i nærheten av sine i alle tre øvelsene. i Liten ball kastet Oscar lengst av samtlige, med hele 31,81 m.


I gutter 11 år leverte Herman og Haakon Gjerde Onstad først en flott 60 meter i kraftig motvind (-2,1 m/s) før de klemte til med flere bra hopp i lengdegropen. På 60 meter kom Herman først med 9,91 sekund, mens Haakon hoppet lengst, og til ny personlig rekord, i lengde med 3,74 meter.


Elise Bos (11 år) deltok i klassen for jenter 12 år og vant både 60 meter (9,25 sekund) og lengde (4,22 meter). Tiden på 60 meter var ny personlig rekord.


Med tildels kraftig motvind på 60 meteren og i noen lengdehopp, vitner det om at alle har betydelig bedre tider og lengder inne om de får vinden i ryggen og gradestokken kryper opp noen hakk.


Komplette resultater fra stevnet finnes her


Under er noen flere bilder fra stevnet. Foto: Atle Monsen og Maria BosComments


bottom of page