top of page
  • Maria

Flott innsats på Gneistspelen

Lysekloster markerte seg med flere flotte prestasjoner på Gneistspelen i helgen.

I strålende vær på Fana Stadion, startet de yngste allerede kl 10 lørdag morgen. 60 meter, lengde og kule stod på menyen for rekruttene lørdag, mens 40 meter, liten ball og stille lengde gikk søndag. Både Sebastian Margetts, Victoria Margetts, Elida Hansen Østbye og Viljar Lillegraven Fosse viste strålende takter.


Herman og Haakon Gjerde Onstad var som vanlig med å kjempe om topplasseringer i gutter 11 år. Herman fikk med seg hele fire sølv og en bronsemedalje hjem. I tillegg ble det ny personlig rekord i tre av fem øvelser!

Nye personlige rekorder ble det også på Oscar Djupvik Søreide og Lars Magnus Lyngsgård-Monsen i gutter 10 år. Oscars 36,49 i liten ball var klar ny rekord, og Lars Magnus setter ny rekord på 60 meter hver gang han løper. I klasse jenter 10 deltok Kine Eriksen (bildet over), og også hun fikk med seg to personlige rekorder hjem.


Aksel Natås Sørstrømmen debuterte i tresteg, og hoppet hele 9,69 meter. Dette er både ny rekord og fjerde lengst i Norge i år i gutter 13 år. I høyde stoppet det denne gang på 1,42 meter, men han vant likevel øvelsen. Han vant i tillegg spyd med ny rekord 21,97 meter.


Jennie Bos (jenter 14) deltok i stav og tresteg. Med en liten skade i hoften, ble det bare 2,72 i stav denne gang, men hun fikk med seg en ny personlig rekord i tresteg på 9,64 meter. Elise Bos vant høyde i jenter 11 på 1,33 meter.


Neste stevne for friidrettsgjengen blir Bergenslekene neste helg.

Opmerkingen


bottom of page