top of page
  • Maria

Flott start på friidrettssesongen

Oppdatert: 25. feb. 2020

Utendørssesongen for friidrettsgruppen startet med Karabinlekene på Fana Stadion i helgen, og det ble mange flotte prestasjoner for Lyseklosters utøvere.Karabinlekene er ett av de største friidrettstevnene i Hordaland, med nesten 600 deltagere fra hele Norge. Til tross for teltur og konfirmasjoner, hadde Lysekloster med 10 utøvere. Fra fredag til søndag ble det konkurrert i 40m, 60m, lengde, liten ball, kule, tresteg, høyde og ikke minst 400m. 400m på Karabinlekene for de yngste er ett av sesongens store høydepunkt. Det er ikke ofte det er 400 meter for denne aldersgruppen (under 10 år). Og det var ingenting å si på innsatsen! Det var ikke mye krefter igjen etter at mållinjen var passert. Både Ingrid Drange Jørgensen, Sigrid Storebø, Lars Magnus Lyngsgård-Monsen, Ludvik Våge Fosså samt Herman og Haakon Gjerde Onstad leverte strålende løp.


Også på 40m markerte Lysekloster seg. Blant annet med dobbeltseier for Herman og Haakon i klassen gutter 9 år. Her ble det løpt skikkelig fort, og Herman kom under 7 sekund for første gang. Brødrene fulgte opp med dobbelseier i lengde. Denne gang var Haakon først, med et hopp på 3,38 foran Herman med 3,35 meter.


I jenter 12 år leverte Izabell Eriksen og Jennie Bos god innsats og var like i nærheten av personlig rekord i flere øvelser. Izabell satte ny rekord i lengde med 3,66 meter. Jennie fikk med seg en bronsemedalje i kule med 7,11 meter. Elise Bos og Kine Eriksen leverte også flotte resultater i flere øvelser. Blant annet løp Elise en veldig god 200m på 34,25 sekund og debut på 60 meter hekk med tiden 13,24 sekund. Kine løp fra de fleste på 40 meter for jenter 8 år.


Neste stevne for friidrettsgjengen blir Skansen Athletics på Skansemyren i morgen, tirsdag 13. mai og Søfteland ILs 100 års jubileumsstevne mandag 20. mai. Vi gleder oss til en flott sesong!


Fullstendig resultatliste finnes her: http://fanail.no/arrangementer/karabinlekene/resultater

Comments


bottom of page