top of page
  • Maria

Flott start på innendørssesongen

Friidrettsutøverne våre startet innendørssesongen på Nornalekene i Leikvanghallen denne helgen, og det ble levert mange flotte prestasjoner.Vi hevder oss ofte bra på hekkeløp, og i Nornalekene fikk både Kine (J12), Oscar (G12) og Elise (J13) pallplassering på 60m hekk. Oscar og Elise vant sine klasser og Kine fikk en flott andreplass.


Elise vant også høyde og tresteg i sin klasse, mens Oscar smalt til med ny superpers i høyde på hele 1,32m (opp fra 1,15m fra i fjor) og fikk med seg en sølvmedalje 🤩 På 200 m fikk Kine en flott bronse.


Kine og Elise brøt hver sin barriere i lengdegropen, da Kine hoppet over 4-meter for første gang med 4,01m og Elise passerte 5-meteren for første gang med 5,10m. Elise vant også 60 meter i sin klasse, mens Kine ble nummer fire. I jenter 13 år har Elise nå årsbeste i Norge i både hekk, i tresteg og i lengde.


Søndag var det klart for friidrettsdebut for flere rekrutter (6-9 år). Vi hadde med hele ni utøvere i disse klassene og det var mange smil å se mens se fikk forsøke seg på både 60m, lengde og kulestøt.


Våre eldste utøvere skal i aksjon allerede neste helg, mens de yngre har neste stevne 10.-12. februar når Pingvinlekene går av stabelen i Leilvanghallen.

Comentarios


bottom of page