top of page
  • Maria

Mange flotte prestasjoner på Fana

De store friidrettstevnene som vanligvis preger våren, er avlyst som følge av korona. Da er det flott at det arrangeres ettermiddagsstevner som en god erstatning.

Torsdag var det klart for Fyllingen - Gneist Ungdomsstevne på Fana Stadion, og Lysekloster hadde 16 deltagere med.


I jenter 11 år, smalt Elise Bos (bildet over) til med ny personlig rekord i høyde på 1,37 meter. Hun hadde også tre hårfine riv på 1,40 meter. Dette var ny rekord med 7 cm, og lover godt for resten av sesongen. Elise deltok også på hekk, hvor hun vant med 11,53 sek.


Herman og Haakon Gjerde Onstad løp også hekk, og leverte to flotte løp rett bak personlig rekord. Det ble hhv. 11, 87 sek og 11,94 sek. I lengde ble det flott ny personlig rekord på Herman med 3,88 meter, mens Haakon denne gang nøyde seg med 3,50 meter. Guttene ble hhv. nr 2 og 3 både på hekk og i lengde. Strålende levert av tvillingene!


I gutter 10 år leverte Lars-Magnus Lyngsgård Monsen strålende innsats i hele fire øvelser; høyde, 60m hekk, lengde og 600 meter. På 600 meter hadde vi også med Ludvik Våge Fosså i samme klasse, samt Kine Eriksen i jenter 10 og Gurianne Skoglund i jenter 9. Alle leverte fantastisk innsats og fikk virkelig kjenne litt både på syre og hjertebank. Halvannen runde rundt banen er langt når man er 9-10 år!


I de yngste klassene ble det konkurrert i 40 meter og lengde og her var det kjempegøy å se blide og fornøyde barn som koste seg på friidrettsbanen. Noen fikk prøve piggsko for første gang, og det var også litt stas. Noen blinkskudd fra stevnet kan dere se under.Comments


bottom of page