top of page
  • Maria

Rekord på rekord i sesongåpningen

Friidrettsgruppen startet innendørssesongen denne helgen i AKS-leikane Indoor, i Leikvanghallen og Lysekloster markerte seg sterkt.


Lørdag var de yngste (6-10 år) i ilden på 40 meter, lengde og kule, og her var det mange flotte prestasjoner å se. Victoria Margetts, Sebastian Margetts, Alma Joseph og Vilde Skåtøy fikk alle tre flotte pokaler i premier.

I gutter 11 år hadde vi med et flott trekløver i Oscar Djupvik Søreide, Ludvik Våge Fosså og Lars Magnus Lyngsgård Monsen. De hevdet seg godt og det ble satt flere personlige rekorder. På 60m viste Oscar flott framgang med ny pers på 9,72 sekunder. Guttene hoppet også høyde, og Lars Magnus deltok i tillegg på 60 meter hekk, kule, lengde og 600m. Super innsats av alle tre!

Herman og Haakon Gjerde Onstad smelte til med nye personlige rekorder i lengde og første gang over 4 meter for begge to; 4,05 m på Haakon og 4,00 m på Herman. Dette ga dobbeltseier til Lysekloster i gutter 12 år. Seier ble det også på 60m hekk, der Haakon leverte et superløp på 11,17 sekund.


Elise Bos hadde også et flott stevne, med hele fire nye personlige rekorder. I lengde fikk hun opp et superhopp på hele 4,82 meter og vant jenter 12 med over 1 meter på neste konkurrent. På 60 meter og i høyde ble det nye seire og nye personlige rekorder med 8.76 sekund på 60m og 1,45 m i høyde. Søsteren Jennie Bos kom seg over 3,03 i stav, noe som er ny personlig rekord med 1 cm og årsbeste i landet i jenter 15 år. Med det er Jennie godt i rute til innendørs ungdoms-NM første helgen i mars.
Comments


bottom of page