top of page
  • Maria

Seier over Brann - scoret 16 sekunder før slutt

Overskriften er helt rett, men alt skjedde ikke i en og samme kamp. I helgen som var, spilte flere lag fra Lysekloster Bambusa Cup i Vestlandshallen. Samtlige lagledere melder tilbake om ellevill stemning og god innsats!  Vårt eldste guttelag, gutter 2013 hadde en fin opplevelse med stigende formkurve gjennom dagen. De to første kampene endte desverre med tap, men med en beundringsverdig innsatsvilje klarte de å hale i land en 4-3 seier i siste kamp. Vinnermålet ble scoret bare 16 sekunder før slutt!


3. klassingene (gutter 2015) manglet noen spillere denne helgen, men det stoppet dem ikke. Det ble observert en umettelig innsats fra hele laget. Foreldrene til 2015-kullet lagde som vanlig en super stemning i hallen. 


Og, Lysekloster slo faktisk Brann! Gutter 2016 begynner nemlig å vise lovende takter. De startet med uavgjort mot Flaktveit og fulgte deretter opp med seier over Fyllingsdalen og helt til slutt vant de også 3-2 mot Brann.


Det er ikke bare guttene som banker inn mål etter mål. Jentene fra førsteklasse, Lysekloster Enhjørning vant alle sine kamper.  I siste kampen, rett foran øynene til verdens største panda - stakk de av med en 11- 2 seier. Det samme gjorde klassekameratene deres Lysekloster Tiger - guttene vant nemlig alle sine kamper de også!


Det er veldig kjekt st vi har hatt så mange lag i aksjon i Vestlandshallen - og at barna har kost seg på på banen, og heiet fram sine eldre og yngre klubbvenner. Veldig kjekt også med så mange foreldre som koser seg sammen med barna. Vi gleder oss til ny samling på neste Cup!

Comments


bottom of page