top of page
  • Maria

Våre nyeste heders- og æresmedlemmer

Etter instilling fra Utvalg for heder og ære, fikk vi fire nye hedersmedlemmer og to nye æresmedlemmer i fjor. Her kan du lese hvem dette er, og se utvalgets begrunnelse.

Følgende fikk tildelt hedersmedlemskap:

  • Geir Ståle Steinsland Snart 30 års innsats for herretrimmen. LIL-deltager i konkurranser på ski/sykkel og i Holmenkollstafetten. Formann i hovedstyret 1993-1995. Sto for 50-årsjubileet i 1996 og første utdeling av hederspriser. Statuttene ble vedtatt på årsmøtet 26.03.1996.

  • Rune Høgheim 25 års innsats for laget, bl.a. som leder av friidrettsgruppen og nestleder i hovedstyret. Friidrettsdommer på ulike stevner lokalt og nasjonalt.

  • Pål Skotheim Formann i hovedstyret i 1990, 1991 og 1992. Gjorde et grundig arbeid med å oppdatere de gamle lovene fra 1946.

  • Arne Hitland Aktiv og pålitelig i arbeidet for A-lags spillerne i en årrekke. En stødig kar som holder orden i fotball-laget og skaper tillit internt i Idrettslaget.

Følgende fikk tildelt æresmedlemskap:

  • Svein Kollen Styreleder fra 2005 til 2015. Har vært en nøkkelperson i utviklingen av klubben fra 7. divisjon til en stabil klubb i 3. divisjon. Har løftet klubben fra å være en lokal klubb i Os til å være en klubb som hele fotball-Bergen og store miljøer utenfor Bergen kjenner til. Har også utviklet en idrettsarena med stort klubbhus og overbygget tribune. Har evnen til å knytte viktige kontakter og få gjennomført planer.

  • Terje Søviknes Har de siste 13 årene bistått idtrettslaget på aller beste måte overfor myndigheter og sponsorer og bidratt aktivt til utviklingen av idrettslaget. Er en trofast supporter som bidrar til god PR for laget på sosiale medier og i kretser langt utenfor Lysekloster


Våre andre æresmedlemmer er Trond Mohn, Bjørnar Engelsen og Paul Nordland.


Comments


bottom of page