top of page
  • Maria

Endrer navn til Lysekloster Family Arena

Vi endrer nå navnet på hjemmearenaen vår fra Lysekloster Framo Idrettspark til Lysekloster Family Arena etter vår hovedsponsor Family Sports Club.

Endringen trer i kraft fra og med i morgen 1. juli. Det nye navnet er også et bilde på det gode samarbeidet klubben har med Trond Mohn. Mohn er en av de to største eierne i Family Sports Club, gjennom selskapet Norsk Treningshelse. Arne Instebø er den andre store eieren i Family Sports Club som er Norges nest største treningssenterkjede og en sted hvor folkehelseperspektivet står sterkt.


- Trening og helse er i min og Trond Mohn sin interesse. Det er en gang slik at idrett er kjernen av folkehelsen. Vi er engasjerte landet rundt i topp- og breddeidrett. Det finnes ingen topp- uten breddeidrett, og uten toppidretten mister barn og unge forbildene sine. De å se opp til. Det er viktig for oss å være på begge disse arenaene. Lysekloster er en fin representant for sjiktet der utøveren kan ta spranget videre, sier Instebø til Os og Fusa Posten i forbindelse med navnebyttet.

Foto: Faksimile Os & Fusa Posten 30. juni 2020

'

Du kan lese mer om Family Sports Club ved å trykke på logoen underComentários


bottom of page