top of page
  • Maria

Flott innsats i Framolekene

Lysekloster hadde en fin gjeng med på Framolekene på Fana Stadion i helgen, og de leverte supre resultater alle sammen. Kine Eriksen løp seg rett inn i Norgestoppen!

I jenter 13 smalt Kine Eriksen til med et superløp på 60m hekk. Hun satte ny personlig rekord med et halvt sekund og løp seg opp til fjerdeplass på Norgesstatistikken så lang i år. Kine løp i tillegg en fin 200m, 100m og hoppet over 4 meter i lengde.


I gutter 14 år befestet Haakon og Herman Gjerde Onstad posisjonen som de to beste tresteghopperne i landet så lang i år. Med 11,28 og 11,10 meter ble de henholdsvis nummer én og to.


I gutter 13 år vant Lars Magnus Lyngsgård Monsen kule med 6,23 m, mens Oscar Søreide vant diskos med 24,78m. Oscar fikk også med seg en sølvmedalje etter 10,57 på 60m hekk. Ludvik Våge Fosså perset bra på 60m med tiden 9,87 sek.


Vi hadde også med flere rekrutter (opp til og med 10 år). For disse klassene er det ikke rangering på resultat. Det er kjekt å se at barna har det gøy og at de mestrer det vi trener på på treningene. Det ble satt mange personlige rekorder i løpet av helgen!


Comments


bottom of page