top of page
  • Maria

Full fart i Framolekene

Hele 20 utøvere fra Lysekloster var med på Framolekene i helgen. Både fredag, lørdag og søndag var det stor aktvitet på Fana Stadion, og vi fikk også noen flotte pallplasseringer.Framolekene er et av Vestlandets største friidrettsstevner for barn og unge, og i utøvere fra hele landet var samlet på Fana i helgen. Allerede fredag ettermiddag var våre første utøvere i gang med tresteg. Her ble det ny personlig rekord på Jennie Bos (12 år) med 8,88 meter, og fin hopping også av Elise Bos (9 år) med 7,90 meter.


16 rekrutter i aksjon Lørdag var det klart for rekruttene våre. Rekrutter er klassen til og med 9 år og her var Lysekloster godt representert. Rekruttene fikk prøve seg på 60 meter, lengde og i liten ball. Super innsats av alle sammen, og spesielt kjekt å se Samanta og Inga som deltok for første gang. For våre eldste utøvere var det også 60 meter, lengde og liten ball på programmet, i tillegg til 60 meter hekk. Izabell Eriksen (12 år) leverte et flott løp i sterk motvind på hele 3,1 sekundmeter. Tiden 9,61 sekund holdt til en sjetteplass av totalt 18 utøvere. Jennie Bos løp også bra, og var bare noen hundredeler bak personlig rekord.


Langt hopp av Louis I lengde gutter 12 år ble det en spennende duell mellom Louis Botnevik Eickhoff fra Lysekloster, Benjamin Christensen Moen fra Fana, og Peter Bjørndal fra Gneist. Det endte med seier til Benjamin fra Fana med 4,47 meter, foran Peter fra Gneist med 4,43 meter og en flott bronse til Louis med 4,42 meter. Flott hopping og over personlig rekord, men dessverre litt for mye medvind til at hoppet er godkjent (+2,8 m/s).


Rekordrask Izabell Søndag startet med et brak, da Izabell Eriksen sprintet inn til bronsemedalje på 40 meter på ny strålende personlig rekord 6,61 sekund. Ned fra 6,86 sekund fra tidligere. Her hadde vi marginene med oss, da hun slo Emilie Kongshaug fra Norna-Salhus IL med ett hundredel. Aksel Søstrømmen (11 år) og Elise Bos gjorde også to flotte høydekonkurranser, med hhv. 1,25 og 1,12 meter.


Fullstendig resultatliste finnes her.

Comments


bottom of page