top of page
  • Maria

Kiwi-Bama-cup ble en stor suksess

Det skjer mye på Lysekloster om dagen - også i barnefotballen er aktiviteten høy. Helgen 27.-28. april var de fleste barnelagene våre i aksjon på Kiwi Bama Cup på Noret Neset.


Gutter 2013 spilte tre svært jevne og spennende kamper hvor stillingen ble 2-3 i motstanders favør i alle 3 kampene. Innsatsen var upåklagelige, været var flott og det var masse gøye å finne i pausene mellom kampene. Guttene storkoste seg på Cup.


Gutter 2014 gjorde noen små taktiske justeringer før denne cupen og alle var ganske så spent. Fra lagleder Jarle Råheim har vi fått følgende rapport: - G2014 viser stor framgang og briljerte til tider med godt innøvde taktikker som sørget for to svært spennende lokalderby. 1-1 mot Søre Neset og en målrik 3 - 3 mot Os. Siste kampen endte med tap mot Sotra, til tross for en mengde helt ville redninger fra vår sisteskanse. Innsatsen var topp hele veien!


Jarle og de små soldatene retter en stor takk til G2015 som også denne gangen stilte med ekstra mannskap tross kort varsel.

Gutter 2015 var også i aksjon og viste som vanlig strålende innsats. Det gror godt med små teknikere på 2015-laget.


Trener Stig Eri Mikalsen fra gutter 2016 kunne som vanlig melde om målrik cupfest. Gutter 2016 vinner gang på gang og på Kiwi Bama Cup vant de hele 6 - 0 og alle spillerne bidro med god innsats og gode prestasjoner.

Fra 1 klasse, altså 2017 kullet var hele to guttelag i aksjon. De storkoste seg med både hoppeslott, vafler og fotball. De ble til og med intervjuet av en journalist. Da var det gøy å gjøre masse ablegøyer. Guttene gjorde gode prestasjoner og gikk tilnærmet ubeseiret gjennom cupen.

I 1 klasse er det også en rekke unge lovende jentespillere. Lysekloster stilte med hele åtte jenter på ett 3-er lag. De brilljerte fra start til slutt. Jenter som tidligere har vært noe reservert fikk plutselig vist fram en superkraft i bena og de dundret på. Det ble masse latter og glis. Det store spilleren på blant jentene denne gang var Helena som flere ganger serverte målgivende pasninger til lagvenninnene sine. Det var til og med en som mistet en tann! Det sier litt om innsatsen.


Kommentare


bottom of page