top of page
  • Maria

Norsk årsbeste og flere personlige rekorder

Selv med bare fire utøvere til start, markerte Lysekloster seg skikkelig bra i helgens AKS Leikane Indoor 2023.

På lørdagens 60 meter hekk, kom Lysekloster-seierne på løpende bånd. Først ut var Kine Eriksen som forbedret sin personlige rekord med tre tideler da hun vant 60 meter hekk for jenter 12 på tiden 11,63 sek. Like etterpå løp Oscar Djupvik Søreide inn til seier i gutter 12 år med tiden 11,41 sek. Også dette ny personlig rekord. Lysekloster-seier ble det også i jenter 13 år, der Elise Bos løp inn til tiden 10,31 sek. Dette er også den beste tiden i Norge i denne klassen så langt i år.

Norsk årsbeste ble det også i lengde for Elise. Her pyntet hun på sin personlige rekord og norsk årsbeste fra forrige helg med tre centimeter til 5,13 meter. Kine vant lengdekonkurransen i jenter 12 med et hopp på 3,80 meter, mens Oscar tok sølv i gutter 12 med et hopp på 4,05 meter. Dette var første gang over 4 meter-grensen for Oscar og klar ny personlig rekord. Ludvik Våge Fosså forbedret seg også fint i lengde og fikk med seg en flott fjerdeplass og ny rekord på 3,52 meter.

Ludvik leverte også veldig bra på 600 meter. Han ledet løpet fra start til mål og løp inn til en overbevisende seier på tiden 2,03.07. Tiden er også ny personlig rekord.

Deg ble også levert flotte løp på 60 m flatt. Både Kine og Elise vant sine klasser, mens Oscar og Ludvik ble hhv. nummer to og tre i sin klasse. Elise og Oscar deltok også i høydehopp, hvor begge var like bak personlig rekord.

Nå blir det en helgs pause fra konkurranser, før innendørssesongens siste stevne, Pingvinlekene, helgen 10.-12. februar.