top of page
  • Maria

Ny norsk aldersrekord i tresteg

Elise Bos hoppet 11,45 m i tresteg i helgens Sørvestmesterskap i Sandneshallen. Med det satte hun ny norsk aldersrekord for jenter 14 år innendørs.Sørvestmestmesterskapet samlet i helgen deltagere fra store deler av sør- og Vestlandet. Fra Lysekloster var det kun Elise som deltok denne første helgen i skolens vinterferie. Med en rask og god bane, lå forholdene tilrette for raske løp og lange hopp.


Lørdagen begynte bra med seier og ny personlig rekord på 60m med tiden 8,17s. Tiden er nest best i 14-årsklassen i landet så langt i år. I lengde ble det ikke fullklaff, men nok en gang seier og over femmeteren med 5,04m.


Til tross for at 200m og tresteg krasjet i tidsskjemaet søndag, ble det gode resultater i begge øvelser. På 200m ble det seier og ny personlig rekord med 27,33s, mens det i tresteg ble både personlig rekord, kretsrekord og aldersrekord med 11,45m. Den nye rekorden er syv centimeter lenger enn den gjeldende norgesrekorden og 14 cm lenger enn det Elise har hoppet tidligere.Dette var siste innendørsstevne for sesongen. Nå starter oppkjøringen til utendørssesongen!

Comments


bottom of page