top of page
  • Maria

Flott innsats i Oslekene

I skiftende og kaldt høstvær gikk Oslekene av stabelen i helgen, og det ble levert super innsats i flere øvelser.Lørdag deltok de yngste rekruttene, og både Njord Malkenes Skretting (6 år), Snorre Monsen Lom (8 år), Solveig Høistad Schei (6 år), Eir Malkenes Skretting (7 år), Sigrid Lillegraven Fosse (6 år), Fredrik Bjørkhaug Hellerud (9 år), og Viljar Lillegraven Fosse (9 år) viste flotte takter på 60m, lengde og liten ball. De to sistnevnte tok også utfordringen med å delta i høyde i gutter 10 år, samt at Viljar løp en flott 600m i samme klasse.


I gutter 12 deltok Ludvik Våge Fosså og Oscar Djupvik Søreide i flere øvelser. Oscar løp under personlig rekord på 60 meter, men dessverre var det litt for mye medvind til at den blir tellende. Han hoppet også bra i høyde med 1,25m. Ludvik leverte en strålende 600m og løp for første gang under 2 minutter, med den nye superrekorden 1.56,65. Det ble dobbeltseier på 60m, i lengde og i diskos. Mens Oscar vant hekk og diskos, vant Ludivk lengde. I diskos ble det ny rekord på begge to med hhv. 18,86 m og 17,73m.


På jentesiden deltok Elie Eliassen Imai og Kine Eriksen i jenter 12 og Elise Bos i jenter 13. Elie er relativt fersk i friidrett og har forbedret seg enormt siden første stevnet. På 60 løp hun på 10,75s for noen uker siden, mens hun i Oslekene noterte seg for ny rekord med 9,90s. Kine leverte også et bra løp med 9,35s. Kine og Elie løp også 60 m hekk, samt hoppet lengde. I lengde fikk Kine opp et kjempehopp på hele 4,21m. Langt over den gamle rekorden fra i fjor!


Elise Bos (13 år) leverte en strålende 60m lørdag med 8,39s. Dessverre var det også her litt for mye vind til at resultatet er godkjent. På 100 meter løp hun inn til den andre raskeste tiden i landet for jenter 13 år med ny personlig rekord 13,47s. Her var vinden godt innenfor det godkjente med +1,2 m/s. I høyde ble det denne gang 1,50m, mens det virkelig gikk unna på 60m hekk. Her fikk hun tiden 9,93s, noe som er tre tideler bedre enn den én ukes gamle tidligere rekorden fra Bergenslekene. Elise topper nå Norgesstatistikken for jenter 13 år i lengde, stav og tresteg, er nummer to i høyde og på 100m og nummer fire på 60m hekk.


Søndag stilte Lysekloster også med et stafettlag på 4x60m stafett. Kine, Elie, Ludvik og Oscar løp strålende og klarte akkurat å holde unna for Os. Alltid kjekt å løpe stafett. Nå venter KM neste helg, før friidrettssesongen definitivt er over for denne gang.

Comentários


bottom of page